reallydiamond.com is an easy and enjoyable activity for crafters young and old.

2020-anul tuturor incertitudinilor | 6pm.ro

2020-anul tuturor incertitudinilor

Publicat in July 14, 2020   ·   Fara comentarii

Iata-ne la jumatatea anului 2020, an pe care l-am putea deja califica drept oribil din toate punctele de vedere, mai ales in privinta afacerilor. Asta datorita pandemiei si consecintelor sale sanitare, numeroaselor restrictii impuse, consecintelor economice si sociale care vor fi de acum inainte analizate multa vreme. Previziunile viitorului sunt destul de dificile. Nu putem sti ce se va intampla cu piata financiara in viitorul apropiat in contextul cunoscut un singur cuvant se impune, prudenta.

incertitudini coronavirus

Incertitudinea omniprezenta ne omoara incetul cu incetul.

  • conform mai multor analisti, valorizarile bursiere erau deja mult prea ridicate din punct de vedere istoric si asta cu mult timp inainte de izbucnirea pandemiei ;
  • coronavirus a fortat Statele Unite ale Americii sa inchida voluntar o mare parte din economie. Inca tara se confrunta cu un numar mare de cazuri de infectari cu coronavirus.
  • Guvernele au instituit rapid starea de urgenta, masuri menite sa previna cresterea numarului de infectari. S-a reusit acest lucru pentru o perioada scurta de timp, unele tari precum Muntenegru chiar au afirmat ca au scapat de coronavirus insa zilele trecute in aceasta tara numarul de cazuri a cunoscut o crestere imensa.
  • In aceasta perioada bursa a avut parte de scaderi istorice, una din cele mai rapide si majore scaderi din storie dupa care a urmat o revenire spectaculaosa total deconectata de realitatea economica.

Prima jumatate a anului a marcat un alt eveniment negativ, scaderea pretului petrolului pe un teren negativ la sfarsit de aprilie. Toate aceste lucruri se intampla intr-o perioada in care incertitudinea provocata de pandemia cu coronavirus este inca prezenta…

Nu intelegi vreun cuvant din articol? Cauta definitia lui in dictionarul DexOnline.Net

Daca sunteti de acord cu cele scrise sau daca v-a placut articolul, il puteti distribui folosind butoanele de mai jos. O opinie personala asupra articolului ar ajuta comunitatea. Multumim!

Spune-ne parerea ta despre acest subiect!
Important pentru soferi
Cautari populare
Parteneri:

Arhiva stiri