In 2013, Romania ar trebui sa ia 5 miliarde euro din fondurile europene

Publicat in January 25, 2013   ·   Fara comentarii

Dupa intrevederea de la Bruxelles dintre Johannes Hahn, comisarul european pentru politica regionala si Eugen Orlando Teodorovici, noul ministru roman al fondurilor europene (fost director general pentru fondurile ISPA), s-a declarat ca Romania va trebui in 2013 sa absoarba fonduri europene in valoare de cinci miliarde de euro.

fonduri europene romania

bani europeni

Oficialul european si-a exprimat increderea ca Romania va avea capacitatea sa abosoarba aceste fonduri. fiind una din cele mai active piete pentru fondurile europene.

De asemenea, Johannes Hahn a apreciat capacitatea de administrare a fondurilor structurale de catre d-nul Teodorovici, pe care il cunoaste deja de mult timp, putand aprecia astfel modalitatile de lucru ale ministrului roman.

Dorinta este ca Romania sa poata absorbi aceste fonduri , deja s-au analizat oportunitatile si modelele disponibile in cadrul discutiilor avute cu ocazia intalnirii celor doi, mai ales ca fondurie pot aduce crestere economica in tara, ceea ce inseamna implicit locuri de munca.


Absorbirea acestor fonduri de catre Romania este in interesul tuturor, mai declara comisarul pentru politica regionala, si face asigurarea ca pentru aceasta exista tot sprijinul UE , astfel incat la sfarsitul anului sa se poata spune ca banii au fost folositi in totalitate si nu economisiti.

Despre banii ce i-ar putea absorbi Romania din fondurile europene au mai scris si cei de la money.ro

Nu intelegi vreun cuvant din articol? Cauta definitia lui in dictionarul DexOnline.Net

Daca sunteti de acord cu cele scrise sau daca v-a placut articolul, il puteti distribui folosind butoanele de mai jos. O opinie personala asupra articolului ar ajuta comunitatea. Multumim!

Spune-ne parerea ta despre acest subiect!
Important pentru soferi
Cautari populare
Arhiva stiri
Parteneri
Citeste rezumatul stirilor zilei, fi la curent cele mai noi informatii. Mai multe teste auto drpciv gasiti pe www.tadrpciv.ro