reallydiamond.com is an easy and enjoyable activity for crafters young and old.

Windows Phone a fost declarat mort | 6pm.ro

Windows Phone a fost declarat mort

Publicat in October 11, 2017   ·   Fara comentarii

Windows Phone

In urma cu cativa ani laudam foarte mult Windows Phone. Windows Phone a fost un sistem de operare deosebit de rapid si stabil insa nu foarte multa lume a fost prea interesata de el. Adevarul este ca poate ca interfata nu a fost una din cele mai prietenoase insa dupa parerea unora Windows Phone era la fel de rapid ca un iOS. Spunem era deoarece Windows Phone a fost recent declarat oficial mort.

Desi multi stiau ca nu mai are niciun viitor inca de acum 2 ani, nicio persoana din cadrul companiei nu a avut curajul sa recunoasca acest esec rasunator. Recent, Joe Belfiore, cel care a initiat acest sistem de operare a declarat in mod public ca aceasta platforma este moarta si ca nimeni nu mai investeste in ea.

We have tried VERY HARD to incent app devs. Paid money.. wrote apps 4 them.. but volume of users is too low for most companies to invest.

Cu alte cuvinte, Windows Phone sau Windows 10 Phone sau cum se mai numeste el, a murit oficial. Nu se vor mai face aplicatii pentru acesta, nu se vor mai actualiza aplicatiile, nimic nu va mai exista pentru Windows Phone.

Ocazional vor mai aparea update-uri de securitate si update-uri pentru aplicatiile cele mai folosite, insa doar pentru o scurta perioada de timp, cat sa apuci sa migrezi catre iOS sau Android.

In cazul in care avem utilizatori de Windows Phone, catre ce sistem de operare vreti sa va indreptati? iOS sau Android? Si catre ce marca de telefoane? Scrieti in comentarii experienta voastra personala cu WP.

 

Nu intelegi vreun cuvant din articol? Cauta definitia lui in dictionarul DexOnline.Net

Daca sunteti de acord cu cele scrise sau daca v-a placut articolul, il puteti distribui folosind butoanele de mai jos. O opinie personala asupra articolului ar ajuta comunitatea. Multumim!

Spune-ne parerea ta despre acest subiect!
Important pentru soferi
Cautari populare
Parteneri:

Arhiva stiri