reallydiamond.com is an easy and enjoyable activity for crafters young and old.

Banica Jr. si Carla's Dreams spectacol la XFactor | 6pm.ro

Banica Jr. si Carla’s Dreams spectacol la XFactor

Publicat in September 7, 2017   ·   Fara comentarii

Banica Jr. Si Carla’s Dreams fac deja spectacol la XFactor. Sezonul cu numarul sapte al showului urmeaza sa incepa pe data de 10 septembrie de la ora 20.00 la Antena 1 si ii va aduce pe cei patru juraţi, Delia, Carla’s Dreams, Horia Brenciu si Ştefan Banica Jr. in ipostaze care mai de care mai diverse si le scoate la iveala cateva calitati mai putin stiute.

XFactor

Spre exemplu, cei patru jurati au avut in fata lor pe scena un concurent tanar cu un ras mai colorat. Misiunea acestora a fost acela de a-l amuza pe concurent. Astfel, inainte de a apuca sa il auda pe acesta cantand Carla’s Dreams a inceput cu un banc.

De ce se ascund elefantii in cires?, a intrebat acesta. Pentru ca au ochii rosii, a venit imediat si raspunsul sau, care l-a facut pe Alin, cel care era pe scena, sa rada copios. Stefan Banica si-a incercat si el norocul cu un banc la fel de sec. De ce rinocerul are corn? Pentru ca… nu a gasit chifla!, a fost bancul care l-a facut pe tanarul concurent sa izbucneasca inca o data in hohote de ras, spre deliciul celor prezenti.

Nu ai cum sa te abtii, au raspunsuri foarte seci, tocmai de aceea te fac sa razi cu lacrimi astfel de bancuri, a marturisit distrat concurentul. Cum s-a descurcat Alin cu interpretarea sa, telespectatorii vor afla pe data de 10 septembrie, imediat dupa Observator, de la 20.00, cand spectacolul va prinde culoare in noul sezon al supershow-ului „X Factor”.

Nu intelegi vreun cuvant din articol? Cauta definitia lui in dictionarul DexOnline.Net

Daca sunteti de acord cu cele scrise sau daca v-a placut articolul, il puteti distribui folosind butoanele de mai jos. O opinie personala asupra articolului ar ajuta comunitatea. Multumim!

Spune-ne parerea ta despre acest subiect!
Important pentru soferi
Cautari populare
Arhiva stiri